Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Arbeidsvoorwaarden en wijziging

Datum en tijdstip
10 november 2020 09:30

Speciaal voor onze cliënten en relaties organiseren wij in onze reeks Kennissessies Arbeidsrecht op dinsdagochtend 10 november een live webinar!

Werkgevers en werknemers hebben rechten en plichten ten opzichte van elkaar. De rechten van de werknemers worden vaak de arbeidsvoorwaarden genoemd. Maar welke rechten heeft de werknemer exact? En wat kan de werkgever doen als hij door omstandigheden, zoals de huidige coronacrisis, gedwongen wordt om de arbeidsvoorwaarden te wijzigen? Is dit ook mogelijk zonder instemming van een werknemer, welke rol speelt de medezeggenschap hierbij en is het bijvoorbeeld verstandig een overgangsregeling te treffen? Wij praten u hierover graag bij!

Onze specialisten besteden tijdens dit webinar in het bijzonder aandacht aan enkele specifieke onderwerpen die in deze tijden van corona aandacht behoeven. Zoals thuiswerken, vakantie en (tijdelijke) loonoffers.

Wilt u deelnemen aan dit live webinar op dinsdag 10 november van 9:30 tot 11:15 uur? Klik dan op aanmelden en schrijf u direct in!

Aanmelden

Onze specialist Advocaat Arbeid & Pensioen en Medezeggenschap

Rick van Herk

Rick van Herk begeleidt werkgevers en ondernemingsraden met oprechte aandacht en zorg voor hun belangen door de wondere wereld van het arbeidsrecht en het medezeggenschapsrecht. Als cliënt kunt u erop vertrouwen dat Ricks adviezen niet alleen juridisch correct zijn, maar boven alles praktisch – en dus uitvoerbaar – zijn ingestoken.

Neem contact op met Rick
Onze specialist Advocaat Arbeid & Pensioen

Vincent Stavleu

Vincent Stavleu is een doortastende en gedreven advocaat die efficiënte en werkbare oplossingen nastreeft. Het belang van zijn cliënten staat hierbij vanzelfsprekend voorop. Dankzij zijn gevarieerde arbeidsverleden heeft Vincent ervaring met commerciële én ambtelijke werkomgevingen.

Neem contact met Vincent

Ook interessant?

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live