Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Integriteit en grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer: wat moet je doen als werkgever en HR?

Datum en tijdstip
17 november 2022 09:00

Schending van integriteit op de werkvloer is door de recente ontwikkelingen bij talentenjacht The Voice ook onder de aandacht gekomen binnen veel andere organisaties. En terecht! Veel organisaties hebben echter geen goed beeld van hoe zij grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer zo veel als mogelijk kunnen voorkomen en wat zij moeten doen als er grensoverschrijdend gedrag wordt geconstateerd. Welke stappen moet u als werkgever en HR zetten?

Wat mag er van u als werkgever en HR verwacht worden wanneer het aankomt op grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer? Aan welke regels en richtlijnen bent u gebonden? Wat zijn de meest voorkomende valkuilen? En wat kunt u doen om grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer zoveel als mogelijk te voorkomen?

Graag praten Renée Huijsmans en Sietske Bos-Bremmer u bij over the do’s and don’ts bij integriteit op de werkvloer. Ook zullen zij een praktisch stappenplan met u doorlopen. Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met de NVP georganiseerd.

Na deze bijeenkomst bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken en heeft u, onder meer, handvaten om uw interne processen te laten voldoen aan wet- en regelgeving.

De sprekers

Programma

09:00-09:30         Inloop

09:30-11:00         Presentatie met korte pauze door Renée Huijsmans en Sietske Bos-Bremmer

 

Wij hebben zin in deze interessante bijeenkomst! U ook? Meld u dan aan via onderstaand formulier!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Renée Huijsmans (Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen)

Sietske Bos-Bremmer (Arbeid & Pensioen)

  • Meld je aan voor dit evenement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live