Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Innovationlink Netwerkbijeenkomst bij De Clercq 9 december 2021

Locatie
Hoge Rijndijk 306, Leiden
Datum en tijdstip
9 december 2021 15:00

Bij het opzetten van een innovatie heeft een (startende) ondernemer veel vragen. Niet in de laatste plaats door de snelle opkomst van nieuwe digitale technologieën. De specialisten van De Clercq hebben de kennis en ervaring om ondernemers daarbij op weg te helpen. Zij denken mee in de mogelijkheden om te komen van een idee tot een innovatie. En houden daarbij rekening met de mogelijkheden die de wetgeving ons biedt.

De Clercq is partner van Innovationlink. Innovationlink is hét netwerk van inventie tot innovatie. Het is een professioneel netwerk van dienstverleners, ondernemers en investeerders met als doel ‘verborgen’ innovaties versneld naar de markt te brengen door het faciliteren van samenwerking. Bij hen draait alles om verbinden. Zij leggen de link tussen vraag en aanbod van innovatie en alles wat erbij komt kijken om uitvindingen en ideeën sneller door te ontwikkelen en succesvol op de markt te brengen.

De Clercq en Innovationlink hebben als doel om partijen te verbinden waar dat kan, en te ondersteunen waar dat nodig is. Bijvoorbeeld door kennis te delen. Op 9 december 2021 zal een Netwerkbijeenkomst plaatsvinden op het kantoor van De Clercq.

Gastsprekers zijn Julius Smith van Supersola, een Delftse startup die zonnepanelen levert, die je simpelweg op de grond of op een plat dak kunt zetten en kunt aansluiten op het stopcontact en Daan Snijders van Innovation Boosters. Daarnaast zijn er drie 10-minuten presentaties van ‘verborgen innovaties’.

Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live