Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

HR Executive: het Nieuwe Belonen

Locatie
Slot Zeist
Datum en tijdstip
22 maart 2018 15:30

Dit jaar is ons kantoor als partner verbonden aan HR Executive, dat plaatsvindt op donderdag 22 maart. Natuurlijk zijn specialisten van het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen daar aanwezig.

Er is een actueel en boeiend thema en zeer deskundige sprekers. Joris Luyendijk en Kilian Wawoe geven samen een presentatie over Het Nieuwe Belonen, het alternatief voor targetgericht bonusbeleid, dat allerlei schadelijke neveneffecten heeft. De enige reden dat het bonusbeleid nog zo hardnekkig is, is omdat managers nog steeds denken dat het werkt. Hoog tijd voor Het Nieuwe Belonen, op basis van resultaten en met doorlopende goalsetting en coaching en aandacht voor de werknemer.

Als u zich inschrijft vóór 25 februari bent u verzekerd van een plaats en profiteert u ook van de earlybird korting van 100 euro. Bovendien ontvangt u kosteloos een gesigneerd exemplaar van Het Nieuwe Belonen van Kilian Wawoe ter waarde van 24,95 euro.

Lees ook het artikel Niemand wordt beter van een goede beoordeling (FD-24 februari).

 

Over de sprekers
Joris Luyendijk is een vooraanstaand onderzoeksjournalist en bekend van de boeken Dat kan niet waar zijn en Kunnen we praten. Kilian Wawoe is docent Human Recources Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en was vlak voor de bankencrisis de grote bonusverdeler bij ABN Amro. Kilian is verder bekend van het populaire TV-programma ‘Wat verdien je? dat het laatste taboe van Nederland bespreekbaar maakt, namelijk je salaris. Meer dan 1,2 miljoen mensen kijken wekelijks naar dit programma, met deskundig commentaar van Kilian Wawoe, beloningsexpert en auteur van de bestseller Het Nieuwe Belonen en onlangs nog gesignaleerd bij Spijkers met Koppen.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live