Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Boekpresentatie: Franchise – Een korte introductie

Locatie
Hoge Rijndijk 306, 2314 AM, LEIDEN
Datum en tijdstip
9 maart 2018 00:00

Vrijdag 9 maart vindt de presentatie plaats van het boek ‘Franchise – een korte introductie’. Het boek is geschreven door Jan-Willem Kolenbrander en bevat een bijdrage van Teun Pouw omtrent intellectuele eigendomsrechten. Beiden zijn werkzaam als advocaat bij ons kantoor.

Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan mevrouw Iris Houben. Iris Houben is sinds vele jaren universitair hoofddocent privaatrecht aan de Universiteit Leiden en onder andere auteur van het deel van de Asser-serie waarin onder meer de franchiseovereenkomst aan bod komt.

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor genodigden.

Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden (afstudeerrichting Civiel recht) werkte Jan-Willem enkele jaren bij de grootste rechtsbijstandsverzekeraar van Nederland. Daar werd zijn interesse voor commerciële samenwerkingsverbanden – zoals agentuur en franchise – aangewakkerd. Na zijn overstap in 2008 naar de advocatuur richt Jan-Willem zich volledig op franchise en franchise-gerelateerde kwesties. Sinds 2012 werkt hij bij De Clercq als gespecialiseerd franchiseadvocaat. Verder ondersteunt Jan-Willem met zijn kennis en ervaring van litigation andere teams binnen kantoor, zoals het arbeidsrechtteam en het IT, IE en privacy team.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live