Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Fiscale en arbeidsrechtelijke aspecten van thuiswerkbeleid

Datum en tijdstip
23 maart 2021 09:00

Nu COVID-19 al enige tijd de wereld over gaat en wij geacht worden zoveel als mogelijk thuis te werken, dringt steeds meer door tot organisaties en medewerkers dat thuiswerken wel eens de (gedeeltelijk) nieuwe norm zal worden. Welke voorzieningen voor thuiswerken kan een werkgever fiscaalvriendelijk aanbieden? Mag een nieuwe medewerker nog wel een vaste onkostenvergoeding ontvangen? En op welke creatieve manieren kunnen werkgevers hun werknemers tegemoet komen?

Graag praten Saskia Hemmes (HBK) en Renée Huijsmans (De Clercq advocaten) u bij over de fiscale en arbeidsrechtelijke aspecten bij het invoeren van thuiswerkbeleid. Daarbij bespreken zij ook de maatregelen van de overheid.

Na dit webinar bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken en heeft u handvaten om uw thuiswerkbeleid te laten voldoen aan wet- en regelgeving.

Wilt u deelnemen aan dit gratis live webinar? Schrijf u dan nu direct in!

INSCHRIJVEN

Advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschap

Renée Huijsmans

Renée Huijsmans is – zoals een cliënt haar eens omschreef – nuchter en to the point. Ze past daarmee goed bij De Clercq. Door haar luisterend oor en oprechte interesse weet zij zich eenvoudig in uw situatie te verplaatsen, wat het prettig maakt om met haar te sparren.

Renée Huijsmans
Global mobility tax advisor

Saskia Hemmes

Gedreven en enthousiaste fiscaal jurist, sinds jaar en dag gespecialiseerd in expat belastingvraagstukken. Houdt ervan complexe vraagstukken in praktische oplossingen om te buigen.

Saskia Hemmes

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live