Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Themabijeenkomst voor Franchisegevers: Exploitatieprognose en Wet Franchise

Als relatie van Franchise+ willen wij u graag uitnodigen voor een gratis themabijeenkomst bij De Clercq Advocaten Notariaat te Leiden met als thema “Exploitatieprognoses en Wet Franchise” op donderdag 7 november 2019 vanaf 16:00 uur.

Exploitatieprognoses zijn binnen de franchisebranche veelvoorkomende bronnen van conflict tussen franchisegever en franchisenemer. De rechtspraak op dat gebied is dan ook veelvuldig en niet altijd even duidelijk voor de leek. Daarnaast heeft de Nederlandse wetgever franchise-wetgeving aangekondigd waardoor er nog meer verplichtingen op de franchisegever komen te liggen, ook ten aanzien van exploitatieprognoses.

In de presentatie van Jan-Willem Kolenbrander, franchise-advocaat bij De Clercq Advocaten Notariaat, wordt toegelicht wat de huidige stand van zaken is op het gebied van rechtspraak van exploitatieprognoses. Ook zal Jan-Willem ingaan op de mogelijke gevolgen van het wetsvoorstel Wet Franchise voor u als franchisegever. Door het volgen van deze themabijeenkomst krijgt u in een kort tijdsbestek een goed beeld van de huidige stand van zaken omtrent prognoses en hoe het wetsvoorstel Wet Franchise daar in past. Uiteraard krijgt u ruim de gelegenheid om vragen te stellen en is er afsluitend een borrel.

Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor franchisegevers. U kunt zich kosteloos aanmelden door het formulier hieronder in te vullen.

 

Ook interessant?