Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Webinar: De duurzaam inzetbare oudere werknemer: eerder stoppen of doorwerken?

Datum en tijdstip
30 september 2021 09:00

Terwijl de AOW-gerechtigde leeftijd verder oploopt, houden ondernemers en HR zich bezig met de vraag op welke manier zij hun werknemers op een prettige en gezonde manier hierbij kunnen begeleiden. Om meer inzicht hierin te krijgen is van belang dat u op de hoogte bent van de wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp. Welke mogelijkheden heeft u om uw werknemers eerder te laten stoppen met werken? En welke mogelijkheden heeft u om werknemers door te laten werken na de AOW-gerechtigde leeftijd?

Graag praten Simone van der Hoeven (HBK) en Renée Huijsmans (De Clercq advocaten) u bij over de fiscale en arbeidsrechtelijke mogelijkheden die u heeft om uw werknemers eerder te laten stoppen met werken of juist door te laten werken na de AOW-gerechtigde leeftijd. Daarbij bespreken zij in ieder geval de Wet bedrag ineens, RVU en verlofsparen en de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd.

Na dit webinar bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken en heeft u handvaten om uw oudere werknemers duurzaam inzetbaar te houden.

Wilt u deelnemen aan dit gratis live webinar? Schrijf u dan nu direct in!

INSCHRIJVEN

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live