Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

De Clercq rally ism Hemcar

Op vrijdag 9 juni organiseren De Clercq en Hemcar voor de tweede keer een gezamenlijke rally. De ingeschreven deelnemers rijden een prachtige route, en proberen door verschillende opdrachten uit te voeren, zoveel mogelijk punten te halen. De opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel.

De deelnemers, zo’n 50 equipes, worden ontvangen bij Hemcar, waar zij na een uitgebreide briefing en ontvangst van het routeboek, van start gaan. Via een prachtige route met uitdagende opdrachten onderweg, finishen zij bij De Clercq Advocaten Notariaat.

Dit jaar is het goede doel het RonaldMcDonald Huis Leiden. Met behulp van vele sponsors en de bijdragen van de deelnemende equipes, wordt geprobeerd een mooi bedrag voor dit goede doel op te halen. Daarnaast vindt er ook een veiling plaats. Vorig jaar werd ruim €5.000 opgehaald voor Hospice Issoria, de organisatie hoopt natuurlijk dat dit bedrag ruimschoots overtroffen wordt!

Er rijden vele prachtige klassieke en sportieve auto’s mee. De kans is dan ook groot dat u een van de deelnemende equipes op vrijdag 9 juni ergens in de regio tegen zult komen!

Ook interessant?