Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

De advocaat als klachtenfunctionaris

Datum en tijdstip
18 maart 2021 16:30

De klachtenfunctionaris van een advocatenkantoor is steeds vaker zelf onderwerp van een klacht. Hoe behandelt u een klacht het beste en voorkomt u dat u zelf verantwoording aan de tuchtrechter hoeft af te leggen?

U bent van harte welkom om op donderdag 18 maart van 16:30 – 17:30 uur deel te nemen aan het gratis live webinar: De advocaat als klachtenfunctionaris.

Tijdens het webinar praten Robert Sanders en Vera Balvers u graag bij over de rol van de klachtenfunctionaris en de laatste tuchtrechtelijke ontwikkelingen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijgt u tips aangereikt voor uw functie als klachtenfunctionaris. Natuurlijk kunt u ook uw vragen stellen aan onze specialisten!

Voor deelname aan dit webinar kan een PO-punt worden toegekend.

Wilt u deelnemen aan dit live webinar? Schrijf u dan via de knop hieronder direct in.

 

AANMELDEN!

Onze specialist

Robert Sanders

Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden en een carrière in de juridische en fiscale uitgeverij stapje Robert over naar de Nederlandse orde van advocaten. In 2014 werd hij beëdigd als advocaat en in zijn praktijk houdt hij zich voornamelijk bezig met tuchtzaken. In 2017 promoveerde Robert aan de Universiteit van Amsterdam bij prof. Floris Bannier op het advocatentuchtrecht met het proefschrift ‘Orde en discipline’. Hij is tevens universitair docent Privatissimum Tuchtrecht en beroepsaansprakelijkheid aan de Universiteit Leiden en voorzitter van het Arbeidsdeskundig Tuchtcollege bij de Stichting Registerarbeidsdeskundigen. Daarnaast is hij lid van de Commissie Disciplinaire Rechtspraak in het Advocatenblad. Hij publiceert regelmatig over tuchtrechtelijke onderwerpen.

Neem contact op met Robert
Onze specialist

Vera Balvers

Sinds begin 2020 is Vera bij De Clercq werkzaam als advocaat Tucht- en Klachtrecht. Na het afronden van haar master Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen startte Vera haar juridische loopbaan als advocaat bij het advocatenkantoor waar ze daarvoor al juridisch medewerker was. Daarna werkte ze als advocaat op een middelgroot kantoor in Den Haag. Sinds haar beëdiging als advocaat begin 2015 houdt ze zich vooral bezig met zaken op het gebied van tuchtrecht, (beroeps)aansprakelijkheidsrecht en vastgoed- en huurrecht.

Neem contact op met Vera

Blogs in Tuchtrecht

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live