Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Cursus Wnra: wat kunt u doen in de overgangsperiode?

Datum en tijdstip
18 april 2019 13:00

Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. Wat betekent de invoering van de Wnra voor uw overheidsorganisatie? Hoe ziet het overgangsrecht eruit en wat kunt u in de overgangsperiode regelen?

Op 18 april 2019 geeft mr. Vincent Stavleu een cursus over dit onderwerp. Hij gaat in deze cursus uitgebreid in op het overgangsrecht en de vraagstukken die juist bij de overgang van het oude naar het nieuwe recht spelen. Daarbij gaat het over de omzetting van de eenzijdige aanstelling naar een tweezijdige arbeidsovereenkomst, hoe om te gaan met lopende dossiers en de belangrijkste aandachtspunten voor de HR-praktijk. Ook komen bijzondere arbeidsrechtelijke bedingen aan bod en wordt ingegaan op praktische vraagstukken, zoals het wel of niet opstellen van een arbeidsovereenkomst. In drie uur tijd wordt u helemaal bijgepraat en krijgt u praktische handvatten aangereikt voor uw dagelijkse praktijk.

Praktische informatie:

Datum en tijd:  Donderdag 18 april 13:00 – 16:00

Kosten: € 249,00

Locatie: De Clercq Advocaten Notariaat, Leiden

mr. Vincent Stavleu heeft een tienjarige loopbaan bij de politie gehad. Allereerst bij de politie Haaglanden en vervolgens als juridisch adviseur bij de Korpsstaf van de Nationale Politie. Tijdens zijn werkzaamheden bij de Nationale Politie heeft Vincent in vier jaar zijn Master Rechten afgerond, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur. Naast het reguliere arbeidsrecht houdt hij zich ook bezig met bestuursrecht en het ambtenarenrecht, waaronder de normalisering van de rechtspositie van ambtenaren. De ervaring die hij in zijn ‘vorige leven’ heeft opgedaan, komt hem daarbij uitstekend van pas.

Heeft u vragen over deze cursus of over de Wnra? Neem dan contact op met mr. Vincent Stavleu.

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates en de beste tips in je inbox

Ook interessant?