Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Cursus disfunctionerende werknemer

Datum en tijdstip
16 mei 2019 13:00

Hoort u al bij de succesvolle 16%? Stel u wilt de arbeidsovereenkomst met uw niet-functionerende werknemer laten ontbinden door de kantonrechter. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 84% van de werkgevers met een afwijzing van de kantonrechter naar huis worden gestuurd. Leer hoe u uw kansen bij de ontbindingsrechter kunt vergroten. Of een voorbeeld kan worden van goed werkgeverschap door uw werknemer te motiveren dan wel een wankele arbeidsrelatie te versterken.

Met praktijkvoorbeelden en ‘tips & tricks’ nemen we in de cursus ‘Omgaan met disfunctioneren’ de verschillende stappen met u door:

 

  • Lastige gesprekken voeren
  • Een goede vastlegging
  • Het verbetertraject
  • Dossieropbouw
  • Mediation
  • De ontbindingsprocedure bij de kantonrechter

Na deze 3 uur durende cursus bent u helemaal up-to-date! En heeft u praktische handvatten gekregen om direct in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Praktische informatie:

Datum en tijd:  Donderdag 16 mei 13:00 – 16:00

Kosten: € 249,00

Locatie: De Clercq Advocaten Notariaat, Leiden

De specialisten:

Haar carrière als advocaat startte in een brede rechtspraktijk, pas later verlegde Henriëtte van Baalen haar focus naar het arbeidsrecht. Daarbij kun je denken aan kwesties met betrekking tot ontslag, reorganisaties, cao’s, ondernemingsraden, statutair bestuurders en zieke of disfunctionerende werknemers. Maar ook het opstellen en redigeren van contracten en cao’s behoort tot haar dagelijks werk. Door de jaren heen is zij bovendien regelmatig bij grote bedrijven en instellingen betrokken geweest bij fusies, reorganisaties en overnames.

 

Karen Helbers startte haar carrière in de vastgoedwereld, waar ze gedurende twaalf jaar diverse juridische en niet-juridische functies afwisselde. ‘Ergens’ tussendoor behaalde ze aan de Erasmus Universiteit Rotterdam haar propedeuse Nederlands recht. In 2002 trad ze bij De Clercq in dienst als juridisch secretaresse, in 2009 werd ze paralegal. Sindsdien heeft Karen zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, terwijl ze naast haar drukke werkzaamheden bleef studeren. En met succes: in 2013 behaalde ze haar diploma hbo-Recht.

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates en de beste tips in je inbox

Ook interessant?