Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

De Clercq rally ism Hemcar

Datum en tijdstip
8 juni 2018 10:00

Op vrijdag 8 juni organiseren De Clercq en Hemcar voor de derde keer een gezamenlijke rally. De ingeschreven deelnemers rijden een prachtige route, en proberen door verschillende opdrachten uit te voeren, zoveel mogelijk punten te halen. De opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel.

De deelnemers, zo’n 50 equipes, krijgen een uitgebreide briefing en ontvangen natuurlijk het routeboek. Daarna kunnen zij van start gaan. Via een prachtige route met uitdagende opdrachten onderweg, finishen zij bij De Clercq Advocaten Notariaat.

Dit jaar is het goede doel Kinderfonds Franniez. Met behulp van vele sponsors en de bijdragen van de deelnemende equipes, wordt geprobeerd een mooi bedrag voor dit goede doel op te halen. Daarnaast vindt er ook een veiling plaats. Vorig jaar werd ruim €8.000 opgehaald voor het Ronald McDonald Huis Leiden, de organisatie hoopt natuurlijk dat dit bedrag ruimschoots overtroffen wordt!

Er rijden vele prachtige klassieke en sportieve auto’s mee. De kans is dan ook groot dat u een van de deelnemende equipes op vrijdag 8 juni ergens in de regio tegen zult komen!

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live