Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Webinar: Survival of the Fittest – Besturen is vooruitzien

Locatie
Online
Datum en tijdstip
23 juni 2022 15:30

De omvangrijke steunregelingen van de overheid en de lage rentes hebben een luwte voor veel bedrijven gecreëerd. Door beëindiging van deze steunmaatregelen uitgestelde belasting, geopolitieke onzekerheid, verstoorde distributieketens, stijgende rentes en inflatie staan er voor de komende maanden impactvolle beslissingen te wachten voor bestuurders. Duidelijk is inmiddels wel dat veel ondernemingen in de problemen dreigen te komen en er een groot aantal faillissementen wordt verwacht.

Deze zijn, wat ons betreft, niet nodig en te voorkomen. Door op tijd uw organisatie voor te bereiden op deze nieuwe realiteit kunnen negatieve gevolgen voor uw organisatie worden beperkt en wordt de regie behouden. Daarmee wordt de veerkracht vergroot en kunnen concurrenten een stap voor worden gebleven.

In dit webinar schuift De Clercq Advocaten aan tafel met HR Transition om vanuit verschillende invalshoeken een visie te delen die u verder kan helpen met genoemde uitdagingen. Sacha Krekel, Renée Huijsmans, Lydia de Klerk en Haakon Scheepens nemen u mee in hun kijk op de situatie, kansen om nu te benutten en ‘do’s & don’ts’ bij de veranderende marktsituatie. Dit aan de hand van een algemene update over de huidige situatie, de verwachtingen voor de toekomst  en een praktijkcasus.

Na dit webinar:

  • Bent u zich bewust van de urgentie van wat er de komende periode op u af zal komen;
  • Herkent u wanneer u (tijdig) in actie moet komen;
  • Bent u op de hoogte van de meest voorkomende valkuilen;
  • Weet u wat u moet doen.

Deelname

Wilt u deelnemen aan dit gratis live webinar op 23 juni (van 15.30-17.00 uur), schrijf u in!

*Deelname is anoniem

AANMELDEN

 

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live