Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Artificial Intelligence en Data Science

Het is geen geheim dat misbruik van persoonlijke data een bedrijf in juridische problemen kan brengen. Met kennis van het recht kan een data scientist zijn voordeel doen. Maar kan data science ook het recht behulpzaam zijn? Gaan overheid en geautomatiseerde beslissingen samen? Deze en andere vragen worden beantwoord in het Law meets Data Science Symposium.

Er zijn drie geweldige sprekers vanuit verschillende disciplines. Ook zullen studenten vertellen over hun onderzoek. Er wordt afgesloten met een paneldiscussie, waarin stellingen worden geponeerd die tot verhitte discussies kunnen leiden. Blijf dus tot het eind! Na afloop wordt gezorgd voor een drankje en gelegenheid om mee te discussiëren.

Voor dit event hebben de Universiteit Tilburg (Magister JFTen D.S.A. Pattern), Universiteit Leiden (E-law) en KNVI (Interessegroep JI & IT-Recht) de krachten gebundeld. Het symposium vindt plaats op 29 november 2018.

Meer info of inschrijven? Klik hier.

Natascha van Duuren is advocaat/partner IT, IE & Privacy. Daarnaast is zij voorzitter van de Special Interest Group (SIG) IT-recht van het KNVI. Zij publiceert onder andere via ons kennisblog, en wordt als expert op het gebied van IT- en Privacyrecht regelmatig gevraagd als spreker voor lezingen en congressen. Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan direct contact op!

Ook interessant?