Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Actualiteitenlunch Onderwijsrecht

Locatie
Hoge Rijndijk 306, 2314 AM LEIDEN
Datum en tijdstip
30 oktober 2018 11:45

Het nuttige met het aangename verenigen tijdens de Actualiteitenlunch Onderwijsrecht bij De Clercq!

Heeft u ook zo genoten van de vakantie? Wij hebben de vakantieperiode gebruikt om belangrijke ontwikkelingen en interessante rechtspraak op het gebied van onderwijsrecht op een rijtje te zetten, en nemen deze graag met u door.

 

  • Heeft u alle pest-en social mediaprotocollen op de rit?
  • Hoe gaat u om met informatievoorziening aan gescheiden ouders?
  • Wat moet u als school doen voordat u een leerling mag verwijderen?
  • Wat zijn de ontwikkelingen ten aanzien van onderwijspersoneel?

 

Als u zelf een vraag heeft die u behandeld wilt hebben, horen we dat graag. We proberen dit dan in te passen in het programma.

U bent dinsdag 30 oktober 2018 vanaf 11.45 uur van harte welkom om aan deze interactieve lunchbijeenkomst mee te doen. Om 12.00 uur starten we met het inhoudelijke deel, terwijl u rustig een broodje kunt eten. Aansluitend is er tot 13.30 uur tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of op informele wijze vragen stellen aan de advocaten van De Clercq.

Als uw collega ook geïnteresseerd is in dit onderwerp, dan is hij of zij van harte welkom. Wilt u het ons laten weten wie u als introducé(e) meeneemt?

Wij kijken uit naar uw komst!

Deelname is kosteloos. Aanmelden? Klik hier. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na bevestiging van uw deelname rekenen we op uw komst.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live