Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Onderwijsrecht

Datum en tijdstip
19 maart 2019 11:45

Op dinsdag 19 maart om 11.45 vindt er een nieuwe actualiteitenlunch Onderwijsrecht plaats! U bent van harte welkom om aan deze interactieve sessie mee te doen. Geniet van uw lunch terwijl onze specialisten u bijpraten over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Onderwijsrecht.

Zoekt u naar gedreven, kundige specialisten voor onderwijsvraagstukken, die een persoonlijke en vooral praktische aanpak voorstaan? Dan stellen wij ons graag aan u voor.

Al jarenlang staat ons team diverse onderwijswerkgevers bij: zo zijn we vaste sparringpartner van onder andere universiteiten, overkoepelende onderwijsstichtingen (PO en VO) en regionale opleidingscentra. Maar ook individuele onderwijswerknemers, medezeggenschapsraden, leerlingen/studenten en hun ouders weten ons goed te vinden.

Henriëtte van Baalen, Caroline Mehlem, Renée Huijsmans en Karen Helbers vormen het onderwijsrechtteam van De Clercq. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een sparringpartner? Neem dan vooral contact met ons op! Wij komen graag langs voor een kennismaking.

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates en de beste tips in je inbox

Ook interessant?

OR Live

9 oktober 2019 00:00 OR Live