Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Behoud van personeel en dossiervorming in goede en slechte tijden

Datum en tijdstip
11 juni 2019 09:45

Uw personeel is samen met uw leerlingen het belangrijkste goed van uw school. Een ieder kent zo z’n ups en downs, zeker met de toenemende werkdruk. De Clercq Advocaten Notariaat en OnderwijsAdvies ondersteunen u graag bij het behoud van personeel en dossiervorming in goede en slechte tijden. Onze specialisten signaleren voor u de belangrijkste actualiteiten in het onderwijsrecht en personeelsbeleid.

Wist u dat het behoud van personeel al in de sollicitatiefase begint? Met goed verwachtingsmanagement? Tijdens de bijeenkomst gaan wij hier op in. Daarnaast  besteden we aandacht aan het nieuwe beoordelen. Ook komt de dossiervorming en coaching  aan bod. Want in het onverhoopte geval dat een personeelslid niet voldoet, wilt u toch met zo min mogelijk tijd/energie en geld een oplossing vinden. De advocaten van De Clercq en coaches van OnderwijsAdvies hebben ruime ervaring met advisering over uw personeelsbeleid in goede tijden. En met alle mogelijke voorvallen van langdurige ziekte, onvoldoende functioneren en verstoorde arbeidsrelaties. Zij delen hun kennis en pragmatische aanpak graag met u.

Bent u bestuurder of HR-adviseur in een onderwijsinstelling? Dan bent u dinsdag 11 juni 2019 vanaf 9.45 uur van harte welkom om deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst. Om 10.00 uur starten we met het inhoudelijke deel. Aansluitend is er onder het genot van een lunch tot 12.30 uur tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of op informele wijze vragen stellen aan de advocaten van De Clercq of de deskundigen van OnderwijsAdvies.

Als uw collega of zakenrelatie ook geïnteresseerd is in dit onderwerp, dan is hij of zij van harte welkom. Wilt u het ons laten weten wie u als introducé meeneemt?

Wij kijken uit naar uw komst!

Deelname is kosteloos. Aanmelden kan door hieronder uw gegevens in te vullen. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na bevestiging van uw deelname rekenen we op uw komst.

OnderwijsAdvies is een ondernemende en innovatieve organisatie die zich richt op klanten in het onderwijs, opvoeding en zorg. Adviseurs van OnderwijsAdvies hebben de deskundigheid om medewerkers te trainen en adviseren om sterkere professionals te worden. De adviseurs werken resultaatgericht, zijn experts op het eigen vakgebied, maar werken altijd vanuit een integrale visie.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live