Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Overzicht Delen

De Clercq Rally ism Hemcar Leiden

Datum en tijdstip
21 juni 2019 10:00

Op vrijdag 21 juni organiseren De Clercq en Hemcar voor de vierde keer een gezamenlijke rally. De ingeschreven deelnemers rijden een prachtige route, en proberen door verschillende opdrachten uit te voeren, zoveel mogelijk punten te halen. De opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel.

De deelnemers, zo’n 50 equipes, krijgen een uitgebreide briefing en ontvangen natuurlijk het routeboek. Daarna kunnen zij van start gaan. Via een prachtige route met uitdagende opdrachten onderweg, finishen zij bij De Clercq Advocaten Notariaat.

Dit jaar is het goede doel Hospice Xenia. Met behulp van vele sponsors en de bijdragen van de deelnemende equipes, wordt geprobeerd een mooi bedrag voor dit goede doel op te halen. Daarnaast vindt er ook een veiling plaats. Vorig jaar werd ruim €12.000 opgehaald voor Kinderfonds Franniez, de organisatie hoopt natuurlijk dat dit bedrag ruimschoots overtroffen wordt!

Er rijden vele prachtige klassieke en sportieve auto’s mee. De kans is dan ook groot dat u een van de deelnemende equipes op vrijdag 21 juni ergens in de regio tegen zult komen!

Ook interessant?

OR Live 2021

13 oktober 2021 09:00 OR Live 2021