Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Masterclass Duurzame Inzetbaarheid

Datum en tijdstip
20 november 2018 09:30

Op dinsdag 20 november a.s. organiseert het Nederlands Congres Bureau de Masterclass Duurzame inzetbaarheid. Het evenement wordt gehost door De Clercq advocaten en notariaat en mede mogelijk gemaakt door Arbobutler en Energy Up. Er is plek voor 50 deelnemers, de lunch wordt volledig verzorgd en deelname is gratis.

Sprekers:

Lieke Lubbers is teammanager bij Arbobutler, onderdeel van ENRGY in Business Groep. Een groep bedrijven met een gemeenschappelijk doel, namelijk het optimaliseren van het werkvermogen van medewerkers. Daarnaast is Lieke MfN-geregistreerd mediator en trainer bij CompanyM.

Renée Huijsmans is advocaat arbeidsrecht bij De Clercq advocaten notariaat. Vanuit haar achtergrond en werkveld heeft zij ruime ervaring met het adviseren van en sparren met bestuurders en HR-adviseurs in de onderwijs- en zorgbranche. Ook staat zij met regelmaat ondernemingsraden en bestuurders bij in medezeggenschapsrechtelijke kwesties.

Juliette van Hessen is vitaliteitscoach, ondernemer en oprichter van Energy Up. Zij is gespecialiseerd in het gezond en gelukkig maken van organisaties. Met vitaliteitsprojecten geeft ze de medewerkers de energie die ze nodig hebben om in deze wereld te kunnen groeien en floreren.

Programma

09.30: Inloop

09.45: Welkom door De Clercq advocaten notariaat

10.00: Keynote werkvermogen (ArboButler) – Hoe draag ik er zorg voor dat mijn medewerkers op een prettige manier de finish halen?

10.30: Pauze

10.45: Keynote Duurzame inzetbaarheid (De Clercq) – Wat brengt dit met zich mee aan (organisatie)wijzigingen? Waar moet ik rekening mee houden?

11.15: Keynote werkgeluk en energizers (Energy Up) – Op welke manier verhoog je het energieniveau van je medewerkers?

11.45: Afsluiting en lunch

12.30: Einde Masterclass

Inschrijven? Klik hier!

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live