Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Cateringmedewerker


Wij hebben een vacature voor een

CATERINGMEDEWERKER

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de catering, die de dagelijkse lunch kan verzorgen voor onze collega’s, helpt bij evenementen en kan ondersteunen bij andere facilitaire werkzaamheden.

Bij De Clercq Advocaten Notariaat werken ongeveer 50 collega’s op zowel juridisch inhoudelijke- als ondersteunende functies. De Clercq werkt voor een breed scala aan cliënten. We adviseren voornamelijk nationale en internationale bedrijven en (semi)publiekrechtelijke instellingen en particulieren op diverse rechtsgebieden. Het is dus een interessante en dynamische omgeving, waar jij de spil in het web kan zijn!

Dit vraagt De Clercq van je…

Wij zijn op zoek naar een aanpakker, die een lekkere lunch kan verzorgen, ons visitekaartje is tijdens evenementen en bereid is om licht facilitair werk op te pakken, zoals bijvoorbeeld het schoonmaken van de koffiezetapparaten.

Voor deze functie is het belangrijk dat je algemene kennis hebt van hygiëneregels in de keuken volgens de HACCP-voorwaarden, goed overweg kan met Outlook en uiteraard gastvrij bent.

Ben jij minimaal 20 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur en op zoek naar een leuke baan? Dit is een unieke kans!

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq heeft informele, collegiale omgangsvormen. Deuren staan open voor advies of voor een luisterend oor. We ondernemen regelmatig activiteiten ter vergroting van de saamhorigheid en teamspirit. Vanzelfsprekend kan je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan door jouw CV en korte motivatie te sturen aan werkenbij@declercq.com. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen! Zien wij jou snel?