De Stichting Ronald McDonaldhuis Leiden exploiteert twee projecten. Het Ronald McDonaldhuis aan de Boerhaavelaan waar ouders, broertjes en zusjes tijdens de opname van een kind in het LUMC kunnen verblijven, en de Ronald McDonaldhuiskamer. “Dat is een project op de kinderafdeling van het LUMC”, legt Margrietta Zwaan van Ronald McDonald Huis Leiden uit. “Daar kan het gezin zich in het ziekenhuis even terugtrekken. De kinderafdeling van het LUMC is al een paar jaar aan het verbouwen en ook de ruimtes van onze huiskamer moeten meeverhuizen. Dat is een groot project. We krijgen geen subsidie, dus voor het voorbestaan van zowel het Huis als de Huiskamer zijn we afhankelijk van giften als deze. Deze bijdrage is echt geweldig.”

De Clercq Advocaten Notariaat draagt het huis een warm hart toe, niet alleen is advocaat/partner Ernst van Win voorzitter van het Huis, het kantoor is ook lid van de Business Breakfast organisatie. Daarnaast heeft De Clercq in juni van dit jaar in samenwerking met Hemcar Leiden een Rally georganiseerd, waarbij de opbrengst (€ 8.304) naar het Ronald McDonald Huis Leiden ging.

Vragen?

Heeft u vragen over dit artikel, neemt u dan contact op met Ernst van Win, Advocaat, Partner Arbeid, Medezeggenschap & Mediation.