Innovationlink

Bij het opzetten van een innovatie heeft een (startende) ondernemer veel vragen. Niet in de laatste plaats door de snelle opkomst van nieuwe digitale technologieën. De specialisten van De Clercq hebben de kennis en ervaring om ondernemers daarbij op weg te helpen. Zij denken mee in de mogelijkheden om te komen van een idee tot een innovatie. En houden daarbij rekening met de mogelijkheden die de wetgeving ons biedt.

Innovationlink is hét netwerk van inventie tot innovatie. Bij hen draait alles om verbinden. Zij leggen de link tussen vraag en aanbod van innovatie en alles wat erbij komt kijken om uitvindingen en ideeën sneller door te ontwikkelen en succesvol op de markt te brengen. Via het online platform, netwerkevents, bedrijfsbezoeken en advies op maat brengen zij uitvinders, innovators, ondernemers, investeerders en dienstverleners met elkaar in contact. De aanpak is holistisch en omvat de 11 belangrijkste schakels in het innovatieproces.

De Clercq en Innovationlink hebben als doel om partijen te verbinden waar dat kan, en te ondersteunen waar dat nodig is. Bijvoorbeeld door kennis te delen. Het eerste gezamenlijke evenement is al gepland: dinsdag 26 mei brengen zij partijen met elkaar in contact tijdens een bijeenkomst in Leiden.

Vragen?

Heeft u nog vragen over deze blog, neemt u dan contact op met Natascha van Duuren.