The Business Bink is een Business borrel voor ondernemers uit de regio Groot Den Haag die buiten hun bestaande netwerk nieuwe relaties willen ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. Voorafgegaan door een interessante presentatie over altijd actuele onderwerpen, vloeit The Business Bink rond borreltijd over in The Bink Drink.

Tijdens de eerste editie op vrijdag 14 oktober a.s. spreken Natascha van Duuren en Marijn Storm over de Meldplicht Datalekken en de gevolgen voor uw onderneming. Sinds 1 januari 2016 geldt in Nederland de meldplicht datalekken. Indien een bedrijf het slachtoffer is van een datalek, dan moet zij dit binnen 72 uur melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bedrijven die dit nalaten riskeren boetes tot € 820.000,– per overtreding. Kortom, het belang om aan deze nieuwe verplichting te voldoen valt niet te onderschatten.

Tijdens deze bijeenkomst wordt u op de hoogte gebracht van de juridische aspecten van de meldplicht datalekken en de concrete verplichtingen voor uw organisatie. Voor aanmelden en meer informatie, klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen over datalekken, neemt u dan contact op met ons team IT, Privacy & Cybersecurity.