Programma

De ontvangst is vanaf 10:00 uur bij Hemcar Leiden waar om 10:30 uur ook de briefing plaatsvindt. Vanaf 11.00 uur vertrekken de eerste auto’s. Het belooft een schitterende rit te worden door de prachtige Bollenstreek en het Groene Hart, waar tijdens een tussenstop een lekkere lunch wordt verzorgd. Vervolgens gaat u op weg naar de finishlocatie bij De Clercq in Leiden. Daar aangekomen sluiten wij af met een welverdiende aangeklede borrel. Rond 17.00 uur vindt de uitreiking plaats van de felbegeerde prijzen, waaronder de poedelprijs en de prix d’elegance voor het mooiste vervoermiddel of meest bijzonder aangeklede equipe.

Wat heeft u nodig om mee te kunnen doen?

Specifieke kaartleestechnieken of boordinstrumenten zijn niet nodig en in elk geval wordt ook niet op snelheid gereden. Wel is het handig, als u voor het sturen en navigeren met zijn tweeën bent. Mocht dat nodig zijn dan is uit onze eigen gelederen eventueel ook een bijrijd(st)er beschikbaar. Als u een bijrijder wilt meenemen die het aardig vindt om op deze wijze kennis te maken met ons, kan dit natuurlijk ook. Wij zouden het leuk vinden als u in een oude, bijzondere of opvallende auto zou kunnen deelnemen.

Doel van de rally

Wij rijden dus niet alleen voor de prijzen en de prachtige route, maar ook voor een goed doel; Hospice Issoria in Leiden. Om het Hospice te ondersteunen vragen wij voor deelname aan deze dag dan ook een bijdrage van € 150,00 (ex. btw) per equipe.

Wij rekenen natuurlijk op een geweldige opbrengst!