Tijd voor een goed gesprek

Het belangrijkste kapitaal in een organisatie zijn de werknemers. Vanaf de selectie en het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst maken zij het verschil. Het optimaal inzetten van de individuele kwaliteiten, het creëren van effectieve teams en het ontwikkelen van een inspirerende organisatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om duurzame successen te boeken. Nu meer dan ooit! Om vertrouwen op te bouwen en vast te houden is een permanente dialoog tussen werkgever en werknemer noodzakelijk.

Sprekers

Tijdens een interactieve sessie gaan

Henriëtte van Baalen – advocaat, partner en mediator bij De Clercq
Peter Bijnen – directeur, adviseur en trainer/coach bij R-employ
Orlando Adolphus – specialist in arbeidsrecht en HR-adviseur

graag het gesprek met u aan over goed werkgever- én goed werknemerschap, Zij zullen met u zowel de psychologische als de juridische kanten van de arbeidsrelatie met u bespreken.

Datum

Het seminar zal worden gehouden op dinsdag 17 juni 2014. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom. Het programma start om 15.00 uur en zal tot circa 17.00 uur duren. Aansluitend is er een borrel, waarbij volop tijd is “voor een goed gesprek”.

Locatie

In ons pand aan de Hoge Rijndijk 306 in Leiden hebben we een mooie ruimte om seminars te geven. Hier is ook parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kosten

Samen met R-employ verzorgen wij dit seminar met veel plezier en zonder kosten voor u.

Aanmelden

Werkgevers, directeuren/managers en HR-medewerkers zijn van harte welkom deel te nemen aan dit seminar. Graag horen we of u aanwezig zult zijn. Aanmelden kan bij Karen Helbers.

Vragen?

Heeft u vragen over de seminar, neemt u dan contact op met Henriëtte van Baalen, Partner, Advocaat & Mediator.