Ontwikkelingen

Op het ICT-Kring Delft symposium “Met ICT de crisis uit” zullen sprekers van leidende bedrijven en instituten uit diverse vakgebieden u informeren en inspireren. Sprekers van Google, TU Delft, TNO en Nyenrode nemen u mee in huidige en toekomstige ontwikkelingen die volgens hen bepalend zullen zijn. Zo is prof. dr. ir. Rini van Solingen deeltijd hoogleraar Globally Distributed Software Engineering aan de Technische Universiteit Delft (faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatica). Daarnaast CTO bij Prowareness, dienstverlener in Agile Software Teams en Agile coaching en training.

Programma

Met onderwerpen als search, big data, the cloud en het nieuwe werken worden op het symposium de thema’s behandeld die de komende jaren het verschil gaan maken. Met sprekers uit de diverse vakgebieden worden de thema’s zowel op technisch als op praktisch niveau behandeld. Met altijd als kernvragen: wat gaan deze veranderingen voor u betekenen en hoe gaat u er mee om?

Voor wie?

Dit evenement is niet alleen interessant voor leden van ICT-Kring Delft, maar ook CTO’s, CIO’s en andere beslissingnemers op ICT-gebied binnen bedrijven. De pijs voor een kaartje bedraagt 25 euro, met de vroegboekkorting die tot 20 september loopt. Na 20 september zal de prijs voor een kaartje 50 euro zijn. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus geef u snel op.

Locatie

Het symposium wordt gehouden in de inspirerende omgeving van het Art Centre Delft: Rotterdamseweg 205
2629 HD Delft De locatie beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid. Ook is het Art Centre met het openbaar vervoer goed bereikbaar.