Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Advocaat

Anneloes Korremans

Anneloes Korremans is een gedreven en betrokken advocaat met een passie voor het arbeidsrecht. Ze gaat samen met haar cliënten altijd op zoek naar een passend resultaat voor de korte én de lange termijn. De werkwijze van Anneloes laat zich het beste omschrijven als: persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Opleiding en carrière

Anneloes studeerde in 2012 af aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar master Civiel recht richtte haar bijzondere belangstelling zich al op het arbeidsrecht. Haar afstudeerscriptie schreef ze over de ongezonde leefstijl van werknemers. Naast haar rechtenstudie deed Anneloes waardevolle stage- en werkervaring op bij diverse advocatenkantoren in Leiden en Den Haag. Ook was ze als vrijwilliger actief in Tanzania. Sinds 2013 versterkt Anneloes het team van De Clercq. Ze kwam bij ons binnen als juridisch medewerker en is sinds 2014 advocaat.

De dagelijkse praktijk van Anneloes

“Bij De Clercq richt ik me volledig op het arbeidsrecht. Ik kan u bijstaan op alle onderdelen van dit veelomvattende rechtsgebied, van het opstellen van contracten en (individueel en collectief) ontslagrecht tot de problematiek bij ziekte en re-integratie. Mijn focus ligt op privacy binnen arbeidsverhoudingen. Ook houd ik me bezig met onderwijsrechtelijke vraagstukken. Naast adviseren en procederen deel ik graag mijn kennis van het arbeidsrecht met u door blogs en artikelen te schrijven en lezingen te geven.”

  • Nevenactiviteiten
    • Bestuurslid LBBC
    • Lid Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden
    • Lustrumcommissie Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden

Kennisblogs van Anneloes Korremans