Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Advocaat-medewerker Bestuursrecht & Vastgoedrecht


Ben jij een gedreven advocaat met ervaring in het bestuursrecht en ben jij toe aan de volgende stap? Solliciteer dan nu naar de functie van:

ADVOCAAT BESTUURSRECHT EN VASTGOEDRECHT

Bij De Clercq Advocaten Notariaat wordt gewerkt in verschillende teams.

Ter versterking en uitbreiding van het vastgoed- en bestuursrechtteam zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker met 4 tot 6 jaar ervaring in het bestuursrecht. De kandidaat die wij zoeken is ambitieus en enthousiast om mee te bouwen aan de verdere groei van het vastgoed- en bestuursrechtteam en ons kantoor.

Wij leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. Daarom zoeken wij excellente juristen met ambitie, stijl en humor. Bevlogen mensen die iets extra’s brengen. Bruggenbouwers met een brede belangstelling voor – en grote betrokkenheid bij – hun cliënten, hun zaken en ons kantoor. Want wij zijn De Clercq. En onze excellente dienstverlening vraagt om mensen die dit kunnen waarmaken.

Dit hebben we jou te bieden

Je krijgt de vrijheid om jouw praktijk op eigen wijze in te richten en uit te breiden en je neemt daar ook de verantwoordelijkheid voor. Deels thuis werken is mogelijk. Je werkt in hoge mate zelfstandig en er is ook voldoende gelegenheid om te sparren met collega’s.

Het team vastgoed- en bestuursrecht treedt met name op voor middelgrote projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en VVE’s.

Als je bij ons komt werken geven wij je de kans om je kennis en vaardigheden door opleiding en specialisatie te verbeteren en je verder te ontwikkelen als advocaat en specialist. Je bent onderdeel van een gezellig team en wordt goed begeleid in jouw verdere ontwikkeling. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op prima arbeidsvoorwaarden.

…en dit vraagt De Clercq van jou…

Je hebt 4 tot 6 jaar ervaring als advocaat in het bestuursrecht. Ervaring in het civiele vastgoedrecht is een pré. Je vindt het een uitdaging om nieuwe wegen te bewandelen en bent niet bang om je comfortzone te verlaten. Je bent collegiaal, sociaal en communicatief vaardig en weet je goed uit te drukken in het Nederlands en in het Engels. Vanzelfsprekend sta je stevig in je juridische schoenen. Je bent een teamspeler en deelt graag jouw expertise door regelmatig een bijdrage te leveren aan onze veelgelezen blogs.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq en er samen met ons de schouders onder zetten?

Zend dan je sollicitatie voorzien van CV vóór 1 februari a.s. naar werkenbij@declercq.com. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM-, Facilitair en ICT Manager, 071 – 581 53 00 of werkenbij@declercq.com).