Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Ambitieuze (beginnend) advocaat-medewerker arbeidsrecht


Heb jij net zo’n passie voor arbeidsrecht, medezeggenschap en pensioen als wij? Solliciteer dan nu naar de functie van:

Ambitieuze (beginnend) advocaat-medewerker arbeidsrecht

Bij de sectie Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen van De Clercq staan we met twee benen in het zakenleven. We adviseren voornamelijk nationale en internationale bedrijven en (semi)publiekrechtelijke instellingen over alle aspecten van het arbeidsrecht en ondersteunen bestuurders en medezeggenschapsorganen bij uiteenlopende medezeggenschapstrajecten. Daarbij streven we naar juridische en praktische oplossingen, afgestemd op de situatie van onze cliënten. We werken hiervoor graag in teamverband, samen met diverse partijen. Dat zullen collega’s zijn, maar ook externe kennispartners op het gebied van outplacement, werving & selectie, medezeggenschap, re-integratiebegeleiding, arbodiensten en fiscalisten.

Wij leggen de lat hoog, voor onszelf én voor jou. Daarom zoeken wij excellente juristen met ambitie, stijl en humor. Bevlogen mensen die iets extra’s brengen. Bruggenbouwers met een brede belangstelling voor – en grote betrokkenheid bij – hun cliënten, hun zaken en ons kantoor. Want wij zijn De Clercq. En onze excellente dienstverlening vraagt om mensen die dit kunnen waarmaken.

Dit vraagt De Clercq van jou…

Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als advocaat in het Arbeidsrecht. Om bij te dragen aan het realiseren van onze doelstellingen heb je de ambitie om in een landelijke praktijk te werken en deze verder op te bouwen. Naast een proactieve houding vind je het een uitdaging om nieuwe wegen te bewandelen en ben je niet bang om je comfortzone te verlaten. Je bent collegiaal, sociaal en communicatief vaardig en weet je goed uit te drukken in het Nederlands en in het Engels. Vanzelfsprekend sta je stevig in je juridische schoenen en kan je veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan. Naast een stevige arbeidsethos, ben je een teamspeler en verbinder en ben je maatschappelijk en sociaal betrokken en deel je graag je expertise door regelmatig een bijdrage te leveren aan onze veelgelezen blogs.

… en dit hebben we jou te bieden

De sectie Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen van De Clercq is één van de grootste gespecialiseerde arbeidsrechtteams van Nederland. We adviseren onze cliënten over alle aspecten van het arbeidsrecht. Als je bij ons komt werken geven wij je de kans om je kennis en vaardigheden door opleiding en specialisatie te verbeteren en je verder te ontwikkelen als advocaat en specialist. Je bent onderdeel van een gezellig team en wordt goed begeleid in en bij je verdere ontwikkeling. Vanzelfsprekend kan je bij De Clercq rekenen op prima arbeidsvoorwaarden.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq en er samen met ons de schouders onder zetten?

Zend dan je sollicitatie voorzien van cijferlijst vóór 1 juni a.s. naar werkenbij@declercq.com. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Annemarie van Egmond (HRM-, Facilitair en ICT Manager, 071 – 581 53 00 of werkenbij@declercq.com).