Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

De tijd dringt om uw organisatie privacy proof te maken. Want op 25 mei aanstaande treedt de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) in werking. Als HR-professional moet u volgens de AVG de informatiehuishouding op die datum op orde hebben. Denk bijvoorbeeld aan personeelsdossiers, verzuimgegevens, verslagen van beoordelingsgesprekken en salarissen en bonussen. Hoe zorgt u ervoor dat u deze gegevens volgens de nieuwe privacywet (Algemene Verordening Gegevensverwerking of AVG) verwerkt?

Als dat niet het geval is, kan u aangeklaagd worden voor misbruik van persoonsgegevens en loopt u kans op aansprakelijkheidsclaims. De landelijke Autoriteit Persoonsgegevens kan bij overtreding van de regels forse boetes opleggen.

Niets doen is dus geen optie

Er is dus werk aan de winkel als u uw zaakjes nog niet op orde hebt. Tijdens een masterclass, georganiseerd door Performa, praten 2 specialisten van De Clercq u helemaal bij zodat u met de nieuw verworven kennis en geheel geïnspireerd aan de slag kan. We besteden onder andere aandacht aan:

 

  • Invoering van de AVG in uw organisatie
  • Richtlijnen beveiliging persoonsgegevens
  • Risico-analyse beveiliging persoonsgegevens
  • Melding datalekken
  • Het sluiten van een verwerkersovereenkomst
  • Hoe boetes te voorkomen

U ontvangt vooraf een risico-analyse HR & privacy, zodat u zelf inzicht krijgt in de omvang van het AVG-probleem. Heeft u (specifieke) vragen over de AVG? Dan kunt u die al van tevoren indienen zodat daar aandacht aan besteed wordt in de masterclasses of in een persoonlijk gesprek met onze specialisten in de pauzes.

Inschrijven

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want voor slechts € 299,00 kunt u een boete van duizenden euro’s voorkomen (exclusief btw). Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Klik dan hier.

Op 1 januari 2018 wijzigt de pensioenleeftijd opnieuw! De pensioenleeftijd gaat namelijk naar 68 jaar.

Weet u wat de impact daarvan is op personeel en salarishuis?

Belangrijk voor werkgevers en ondernemingsraden om hier meer over te weten te komen, zodat zorgvuldig met deze wijzigingen kan worden omgegaan. Zo kunt u financiële risico’s voorkomen en tevreden medewerkers behouden.

Tijdens de drie uur durende Masterclass HR en OR, pensioen in beweging wordt u als werkgever, HR-medewerker of OR-lid in Leiden (Hoge Rijndijk 306) helemaal bijgepraat door de specialisten van Swalef Pensioenjuristen en Academie en De Clercq Advocaten Notariaat. Natuurlijk is er volop gelegenheid met collega’s te sparren en meer specifieke pensioenvragen te stellen.

Zet u 30 mei 2017 van 14 uur tot 17 uur in uw agenda?

PS Bekijk alvast dit overzicht m.b.t. de financiële gevolgen van de verhoging van de pensioenrichtleeftijd