Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

OR Live is het grootste vakevenement voor medezeggenschap in Nederland. Bedoeld voor actieve medezeggenschappers en ambtelijk secretarissen.

Onze specialisten op het gebied van medezeggenschapsrecht zijn natuurlijk de hele dag aanwezig én verzorgen meerdere workshops. Daarnaast is advocaat/partner Ernst van Win key-note speaker op Mainstage OR! Hij vertelt waarom u juist nú moet inzetten op duurzame inzetbaarheid.

Kom kennismaken met een van onze specialisten of volg een van de workshops.

 

 

Wilt u meer informatie over OR Live 2018 of wilt u zich aanmelden?

Kijk op www.orlive.nl.

De economie trekt aan – tegelijkertijd vinden er allerlei grote veranderingen plaats in organisaties. Denk bijvoorbeeld aan digitalisering, nieuwe wetgevingen en duurzame inzetbaarheid. Gezien alle veranderingen is het noodzakelijk om als ondernemingsraadslid op de hoogte te zijn van recente wetswijzigingen en ontwikkelingen. De OR is nu belangrijker dan ooit!

Tijdens de Landelijke OR dag is er een ruim aanbod keuzesessies met de klassieke OR thema’s en nieuwe actuele onderwerpen. Tijdens interactieve sessies ga je met elkaar aan de slag rondom een bepaald thema. Er is voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Ons kantoor is partner van deze Landelijke OR-dag, en natuurlijk zijn onze specialisten op het gebied van medezeggenschapsrecht daar aanwezig. Advocaat/Partner Ernst van Win verzorgt de workshop over duurzame inzetbaarheid: Duurzame inzetbaarheid, de rol van de OR! Tijdens de workshop komen de volgende zaken aan bod:

  • Wat is het belang van duurzame inzetbaarheid voor de medezeggenschap?
  • Hoe krijg je duurzame inzetbaarheid op de agenda van de bestuurder en HR?
  • Hoe zorgt de OR voor gezonde en gemotiveerde collega’s van alle leeftijden?

De ervaring leert dat dit onderwerp een grote kans biedt voor de OR om proactief en in het belang van de organisatie en de achterban zijn toegevoegde waarde te tonen. In deze praktische workshop komen veel voorbeelden uit de praktijk aan bod.

Bent u benieuwd naar onze specialisten? Bekijk dan alle informatie op de pagina van het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen.

Meer informatie over de Landelijke OR-dag vindt u hier: http://landelijkeordag.nl

OR Live is het grootste vakevenement voor medezeggenschap in Nederland. Bedoeld voor actieve medezeggenschappers en ambtelijk secretarissen.

Onze specialisten op het gebied van medezeggenschapsrecht zijn natuurlijk de hele dag aanwezig én verzorgen meerdere workshops. Kom kennismaken bij onze stand en maak kans op een gratis boekje uit de serie ‘Rechten van de OR’ of gratis deelname aan OR UpToDate (hét actualiteitencongres voor de Ondernemingsraad). Natuurlijk kunt u ook een van onze workshops volgen:

 

10:15 – 10:55: Outsourcing – Rechten werknemers bij overgang van onderneming (Montse Rodriguez-Escudero)

11:15 – 11:55: Adviesrecht bij reorganisaties – Het belang van een actieve OR! (Ernst van Win)

13:00 – 13:40: OR & Arbobeleid – Hoe pakt de OR zijn nieuwe rol met verve op? (Renée Huijsmans)

 

Wilt u meer informatie over OR Live 2017 of wilt u zich aanmelden? Kijk op www.orlive.nl.